Újdonságok

Találatok: 1008

RFID blokkoló:
Az Exentri pénztárca maximális védelmet nyújt NFC kártyák (rövid hatótávú kommunikáció két eszköz között) észrevétlen, illetéktelen másolása ellen. Az RFID technológia nagy előnye hogy az olvasó fizikai kontaktus és felhasználói beavatkozás nélkül képes leolvasni a közelében lévő kártya kódját, akár 10-20 cm-es távolságból is. Ez használat szempontjából kényelmes, de cseppet sem biztonságos. Gyerekjáték összedobni egy mobil olvasót, amivel egy perc alatt, észrevétlenül össze lehet gyűjteni egy zsúfolt buszon utazóktól a táskák alján lapuló kártyák kódjait, sőt az okostelefonok áruházaiból már le is tölthető az alkalmazás. A kódlopások ellen nyújtanak védelmet az ilyen és ehhez hasonló RFID jel blokkoló tokok és pénztárcák. Az adatok addig védve vannak, amíg a kártya a tokban van. Az Exentri pénztárca is ilyen. Védje meg adatait egy modern és okos kiegészítővel!

Hogyan lophatják el bankkártyája adatait (video)

 

Karácsonyi ajándék

Valaki unja,valaki várja vagy éppen elvárja

Karácsonyi, céges ajándéknak két fontos célja van: megköszönni az egész éves munkát és „szem előtt” maradni,akkor is amikor már elmúltak az ünnepek. Meglepetésünk ne legyen egy irodai polc porgyűjtője vagy a szemétkosár lakója. Érjük el, hogy partnerünkben rögzüljön a cégünk neve. Egy céges ajándék mindig befektetés a jövőbe. Becsülje meg dolgozóit, ügyfeleit, partnereit egy különleges, egyedi, minőségi ajándékkal.

Kérje tőlünk személyre szabott ajánlatot! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szövegközi kép 5Szövegközi kép 6Szövegközi kép 7Szövegközi kép 8